Fichas EdE (en CASTELLANO) desde el año litúrgico 2010-2011 hasta ahora

Aquí podéis bajaros, en formato pdf, las fichas publicadas en castellano desde el año litúrgico 2010-11 hasta ahora. Faltan algunas fichas de los años anteriores al 2013-14, pero están la inmensa mayoria.

En el enlace “Actual – ….” están las fichas del año litúrgico en curso. En el otro enlace, está todo el archivo, a través de los correspondientes subenlaces por años litúrgicos:

Actual – Fichas EdE 2018-19

Archivo completo de Fichas EdE desde 2010-11.

 

Quant a fentcamiamblevangeli

Aquest blog pertany a Josep Maria Romaguera Bach - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Nascut a Capellades (Anoia), el 1957, en una família treballadora. Batejat a Santa Maria de Capellades el mateix any. Ordenat prevere el 1987 a Sant Andreu de la Barca, he treballat també a Nou Barris, al Bon Pastor, a Llefià i, ara, a L'Hospitalet de Llobregat, llocs, tots ells, on he acompanyat la JOC (Joventut Obrera Cristiana) junt amb el treball parroquial. La JOC Nacional de Catalunya i les Illes i la CIJOC (Coordinació Internacional de la JOC) les he acompanyades a plena dedicació del 2001 al 2005 i del 2007 al 2011 respectivament.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *