Fitxa EdE de la setmana

Clicant sobre la Bíblia oberta i la llum corresponent, podràs baixar en format pdf, en català o en castellano, la Fitxa per a fer Estudi d’Evangeli amb el text d’aquesta setmana:

Bíblia oberta i llum - CAT   Bíblia oberta i llum - CAST

En l’entrada titulada “Arxiu de fitxes (en CATALÀ) publicades des de l’any litúrgic 2010-2011 fins ara ” n’hi trobaràs més.

Y en la entrada titulada “Fichas EdE (en CASTELLANO) desde el año litúrgico 2010-2011 hasta ahora” las encontrarás en castellano.

Quant a fentcamiamblevangeli

Aquest blog pertany a Josep Maria Romaguera Bach - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Nascut a Capellades (Anoia), el 1957, en una família treballadora. Batejat a Santa Maria de Capellades el mateix any. Ordenat prevere el 1987 a Sant Andreu de la Barca, he treballat també a Nou Barris, al Bon Pastor, a Llefià i, ara, a L'Hospitalet de Llobregat, llocs, tots ells, on he acompanyat la JOC (Joventut Obrera Cristiana) junt amb el treball parroquial. La JOC Nacional de Catalunya i les Illes i la CIJOC (Coordinació Internacional de la JOC) les he acompanyades a plena dedicació del 2001 al 2005 i del 2007 al 2011 respectivament.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *